Profil​

Danpipe A/S er er datterselskab af Per Aarsleff A/S, Rørteknik. Danpipe A/S startede i efteråret 2005.

Danpipe A/S benytter sig Rørtekniks mangeårige erfaring med udførelse af strømpeforinger og strømperenovering. Vi bruger denne erfaring målrettet til netop små kloakledninger.

Danpipe A/S er specialiseret i at løse renoveringsopgaver inden for dimensionsområdet Ø75-Ø200 mm. Vores arbejde er baseret på et tæt samarbejde med de lokale kloakmestre, der beskæftiger sig med forsikringsskader. Hvilket er det Danpipe A/S beskæftiger sig mest med.

Strømpeforinger

Danpipe A/S benytter benytter sig af Rørtekniks mangeårige erfaring med produktion og udførsel af strømpeforinger. Al denne erfaring bruger vi nu målrettet på de små ledninger. Til renovering og strømpeforing benytter Danpipe A/S sig af LED, LED er energibesparende og miljøvenlig.​

Samarbejde med kloakmestre

Udførelsen er baseret på et tæt samarbejde med kloakmestre der beskæftiger sig med forsikringsskader. Det betyder, at vi ikke selv afgiver tilbud eller besigtiger opgaver. De kloakmestre, der samarbejder med os, kalkulerer selv opgaven ud fra vore prislister.

Danpipe A/S er landsdækkende

Alle vores medarbejdere er erfarne og kompetente og arbejdet mange år indenfor opgravningsfri strømpeforing, og de arbejder altid sammen to og to.

Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud?

Danpipe

CVR: 12072384

Grøn smileyordning

Flere års erfaring

Landsdækkende

Skriv til os på info@danpipe.dk

eller ring på telefon: ​32 88 46 00

Vi svarer altid inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Helseholmen 16-26, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Birkemosevej 32, 8361 Hasselager

Klik her for rutevejledning