Strømpeforing af kloakker og åbning af grenrør​

Har du et utæt kloakrør, og har du brug for at få renoveret dine kloakledninger, men ønsker ikke at der bliver foretaget et stort gravearbejde i forbindelse med renoveringen? Så kan du med fordel kontakte os. Hos Danpipe A/S har vi bl.a. specialiseret os indenfor opgravningsfri strømpeforing af kloakker, som vi udfører for både private og erhvervskunder.

Vi har kontorer i både Hasselager og Hvidovre, men vi kører gerne ud til kunder i hele landet for at renovere kloakker uden behov for opgravning.

Hvorfor anvende strømpeforing?

Strømpeforing er en teknik, som bliver anvendt i forbindelse med renovering af defekte kloakker. Her kan vi vha. strømpeforing skabe et nyt rør inde i det gamle rør. Dette foretages vha. en speciel glasfiber- eller filtslange.

Den helt store fordel ved strømpeforing af kloakker er, at vi kan renovere kloakkens ledningsnet helt uden opgravning, og det er et stort ønske for mange. Derudover er der tale om en effektiv metode, som ikke tager ret lang tid at udføre sammenlignet med kloakarbejde, hvor der er behov for opgravning. Det sparer dig i sidste ende også for at betale for ekstra mandetimer.

Sidst, men bestemt ikke mindst, så kan strømpeforing af kloakker holde imellem 70 og 100 år, og der er derfor tale om en meget holdbar løsning. Ledningsrenovering eller str​ømpeforing af kloakker kan udføres flere forskellige steder fra. Det kan f.eks. være fra en brønd, et toilet, renselem opgravning eller lignende. Strømpen kan laves endeløs, hvilket vil sige, at den stopper et vilkårligt sted på ledningen. Der kan også udføres strømpeforing af en hel ledning eller punktreparation.

Vi kan renovere selv de helt små ledninger

Hos Danpipe A/S kan vi løse forskellige renoveringsopgaver i forbindelse med kloakker indenfor dimensionen Ø75-Ø200 mm, og vi benytter os af vores mangeårige erfaring til at udføre strømpeforing målrettet de helt små ledninger. Vi benytter os desuden af LED i vores arbejde med strømpeforing af kloakker, hvilket både er en energibesparende og miljøvenlig løsning.

Ledningsrenovering og åbning af grenrør kan være nødvendigt: ​

  • Når rødder gror ind i ledningen og forsager rørbrud. Læs mere her.
  • ​Når der sker indsivning af grundvand pga. rørbrud samt utæt samling. Læs mere her.
  • ​Når spildevand siver ud af kloakken pga. utæt samling. Læs mere her.
  • ​Når rotter trænger ud af kloakken med mulighed for redebygning. Læs mere her.

Læs mere om de forskellige scenarier her.​

Ring og hør mere om strømpeforing af kloakker

Har du nogle spørgsmål eller kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde med strømpeforing af rør og kloakker, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig på kloakrenovering, strømpeforing af kloakker eller åbning af grenrør.

Kontakt os allerede i dag på telefon 32 88 46 00 eller e-mail info@danpipe.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud?

Danpipe

CVR: 12072384

Grøn smileyordning

Flere års erfaring

Landsdækkende

Skriv til os på info@danpipe.dk

eller ring på telefon: ​32 88 46 00

Vi svarer altid inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Helseholmen 16-26, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Birkemosevej 32, 8361 Hasselager

Klik her for rutevejledning