Punktreperation af en skade på ledningen​

​Er der en skade på dine kloakledninger, kan vi hos Danpipe A/S hjælpe. Vi har mange års erfaring indenfor bl.a. punktreparation i forbindelse med skader på en ledning. Vi holder til i både Hasselager og Hvidovre, men vi udfører kloakrenovering og reparation af ledninger for både private og erhverv i hele landet.

Punktreparation er renovering af en skade, der er et uvilkårligt sted på ledningen. Der lægges en strømpe ind over skaden - og kun der. Derefter hærdes der med f.eks. LED på stykket. LED er både en miljøvenlig og energibesparende løsning.

Fordelene ved at få foretaget en punktreparation

Vores punktreparation vha. en strømpe er både hurtig og effektiv. Fordelen ved en punktreparation er, at man ikke nødvendigvis behøver at strømpefore en meget lang ledning, som overordnet set er i rigtig god stand på trods af, at den har en lille skade.

Derudover har en punktreparation den store fordel, at du kan spare dig selv for både udgifter og besvær forbundet med at grave hele røret eller ledningen op. Det er de færreste, der har lyst til at få gravet op i deres indkørsel eller under deres hus, og derfor er denne løsning med strømpeforing særligt ideel.

En punktreparation kan anvendes i forbindelse med:

  • Rødder der gror ind i ledningen og forsager rørbrød. Læs mere her.
  • ​Indsivning af grundvand pga. rørbrud eller en utæt samling. Læs mere her.
  • ​Spildevand der siver ud af kloakken på grund af en utæt samling. Læs mere her.
  • ​Rotter der trænger ud af kloakken med mulighed for at bygge rede. Læs mere her.

Kontakt os og hør mere om vores arbejde

Har du nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med punktreparation, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det gælder også, hvis du har en skade på en kloakledning, som du godt kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på at få udbedret.

 

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 32 88 46 00. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@danpipe.dk, eller du kan udfylde vores kontaktformular på denne side.​

Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud?

Danpipe

CVR: 12072384

Grøn smileyordning

Flere års erfaring

Landsdækkende

Skriv til os på info@danpipe.dk

eller ring på telefon: ​32 88 46 00

Vi svarer altid inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Helseholmen 16-26, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Birkemosevej 32, 8361 Hasselager

Klik her for rutevejledning