✓ Grøn smileyordning

✓ Flere års erfaring

✓ Landsdækkende​

Ledningsrenovering: Stikledninger, stikåbning og dimensionsskift

Har du problemer med din kloak eller kloakkens stikledninger, står vi klar til at hjælpe med vores ekspertise. Hos Danpipe A/S har vi mange års erfaring indenfor ledningsrenovering, som vi kan udføre på flere forskellige måder.

Vi tilbyder bl.a. stikåbning af de stikledninger, der evt. må være på ledningsstrækket. Stikledninger kan enten være private eller offentlige, og de har til formål at føre afløbsvandet fra afløbsinstallationen ud til hovedafløbssystemet. Hvis ledningen går fra Ø100 til Ø150, klarer vi det med en sammensyet strømpe.

Vi har en lang række dygtige medarbejdere, som alle er fagligt kompetente, og som har stor erfaring indenfor deres felt. Alle vores medarbejdere arbejder sammen i par, hvilket sikrer dig den mest optimale udførelse af opgaven.

Vi har lokale afdelinger i både Hvidovre og Hasselager, men vi tilbyder ledningsrenovering for private såvel som erhvervskunder i hele landet.

​Opgravningsfri ledningsrenovering

Vi har bl.a. specialiseret os indenfor opgravningsfri ledningsrenovering, som vi udfører vha. strømpeforing. Det er en teknik, som vi anvender, når vi skal renovere defekte kloakker, og som bruges til at skabe et nyt rør inde i det gamle.

Vores ledningsrenovering kan udføres flere forskellige steder fra. Det kan for eksempel være fra toilettet, brønden eller lignende.

Fordelene ved denne metode

Der er en række fordele forbundet med opgravningsfri ledningsrenovering, og her kan bl.a. nævnes:

Slip for opgravning og rod

Du slipper for rod og nedbrydning i forbindelse med opgravning. Anvendes denne metode ikke, vil der i de fleste tilfælde være behov for opgravning i indkørslen eller nedbrydning af f.eks. gulve, vægge eller lignende for at renovere den brudte rørledning.

Hurtig udbedring af skaden

Du sparer en masse tid på opgravning eller nedbrydning, og derfor kan du også spare dig selv for at betale for mange timers arbejde. Med opgravningsfri ledningsrenovering får du en hurtig udbedring af skaden, samtidig med at udbedringen er til mindst mulig gene for dig.

Lang holdbarhed

En strømpeforing kan, som udgangspunkt, holde i helt op til 70-100 år, og du får dermed en løsning, der har en meget lang holdbarhed. 

Kontakt os for stikåbning af stikledninger

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder i forbindelse med ledningsrenovering, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om dimensionsskift, stikledninger eller stikåbninger. Har du en konkret opgave, du kunne tænke dig at få en pris på, udarbejder vi desuden gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

​Du kan enten ringe til os på telefon 32 88 46 00, men du kan også skrive til vores e-mail info@danpipe.dk, hvis du foretrækker dette. 

Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på denne side, så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse hurtigst muligt. 

Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Her ligger vi

Sjælland / øerne

Helseholmen 16-26

2650 Hvidovre

​CVR: 12072384

Telefon: 3288 4600

Mobil: 3016 4614

E-mail: info@danpipe.dk

Jylland / Fyn

​Birkemosevej 32

8361 Hasselager

CVR: 12072384

Telefon: 3288 4600

Mobil: 3016 4614

E-mail: ami@danpipe.dk​​